Hunter Douglas Window Fasion

logo lux

lux jal

Kwaliteit is het kenmerk van Horizontale Jaloezieën  Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde “terugspringfunctie”.

Altijd stijlvol  De Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting.

Prachtige lichtregulering  Exclusieve ontwerpen en een keur aan modieuze kleuren en inspirerende texturen zijn een belangrijk kenmerk van de collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®.

Geniet tegelijk van uw privacy én van daglicht  VarioFlex® – een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex® waarmee u het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk kunt openen, afhankelijk van de gewenste hoeveel licht en privacy.

 

Twee keer het uitzicht met MegaView®  lux mega

Heeft u een kamer met een prachtig uitzicht, maar wilt u de lichtinval aanpassen? De Luxaflex® MegaView® jaloezieën hebben een speciale kiepfunctie die u twee keer het uitzicht van normale horizontale jaloezieën biedt, met lichtbesturing en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft.

Speciale raamvormen  De Horizontale Jaloezieën kunnen moeiteloos bijna iedere raamvorm bedekken.

Ontwerpen uit de Couture-collectielux jaloezie

Creëer een speciale look voor uw ramen met het Flock de Luxe-ontwerp uit onze Couture-collectie, met een rijke pluche textuur en inspirerende, delicate bloemenmotieven.

Schitterende kleuren en unieke texturen  Vul uw huidige stijl aan – of creëer een nieuwe look voor uw ramen met de meest inspirerende keuzes en nieuwe ontwerpen die uiteenlopen van klassiek tot modern.

Stijlstatements  “Keuze is ontzettend belangrijk bij het ontwerpen… de mogelijkheid om een vrolijke tint te geven, te combineren, coördineren of contrasteren. Zo creëer je een echt individueel stijlstatement voor ramen.”

lux hout

Prachtig gemaakt – verantwoord ingekocht  Onze prachtige collectie omvat natuurlijk en opvallend hout dat verantwoord is ingekocht en duurzaam is gegroeid in beheerde bossen.

Geniet van een tijdloze stijl  De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chic zwart of prachtige natuurlijke houttinten als aanvulling voor uw huis.

Vochtige ruimten  Onze jaloezieën van imitatiehout zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook waterafstotend.

Op maat gemaakte stijl  Geniet van houten jaloezieën die uw stijl weerspiegelen – van elegante smalle latten voor extra privacy tot brede latten voor een ruimtelijk, panoramisch uitzicht bij grote ramen. Luxaflex® voert een compleet assortiment van prachtige hout looks die textuur en diepte geven aan elk raam in uw huis.

De perfecte keuze voor elke kamer   Onze stijlvolle jaloezieën van imitatiehout zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook zeer duurzaam en waterafstotend. Zodoende zijn ze uitstekend bestand tegen de hitte en vochtigheid van keukens en slaapkamers, verbleken ze niet en trekken ze niet krom.

lux rolg

Het zit hem in de details  Creëer een speciale uitstraling voor uw rolgordijn met een gepersonaliseerde onderlat voor de perfecte finishing touch. Breng uw stijl perfect tot uitdrukking.

Op maat gemaakte stijl  Luxaflex® Designer Rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Ze zijn uitgevoerd in schitterende stoffen en ontwerpen en met prijswinnende bediening. Geniet van prachtige ramen in elke kamer van uw huis.

Exclusieve ontwerpen en kleuren  Geniet van het gemak en de eenvoud van een rolgordijn met een eindeloze stoffenkeuze – van lichtdoorlatend tot verduisterend en van mooie bloemenmotieven voor de woonkamer tot felle kleuren voor een kinderkamer. Laat uw verbeelding de vrije loop.

Ontworpen voor badkamers en keukens  Onze met Luxaflex® Dustblock® behandelde rolgordijnstoffen zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Zo kunt u uw rolgordijn eenvoudig reinigen. Een praktische en stijlvolle oplossing voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Dakramen  Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor dakramen.

Met oog voor veiligheid  Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Een verbluffende stijl voor grote ramen  Onze prijswinnende XL Roller Blind is de perfecte oplossing voor grote ramen, met een combinatie van eenvoudige handmatige of elektrische bediening en schitterende ontwerpen en kleuren.

Eenvoudige bediening – LiteRise®  Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raambekleding moeiteloos omhoog en omlaag.

De meeste van onze rolgordijnen zijn gecertificeerd. Wij bieden zelfs gerecycled PET aan.

lux vert

Perfect thuis in iedere kamer  Onze praktische en stijlvolle PVC verticale jaloezieën zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden met onze speciale antibacteriële DustBlock® coating. De perfecte keuze voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Een grootse stijl voor grote ramen en schuifdeuren  Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze collectie biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw inrichting.

Kleuren en materialen die aansluiten op uw stijl  Kies uit schitterende kleuren, afwerkingen en texturen in stof, vinyl en moderne metallic looks. Combineer stoffen en afwerkingsdetails om een individuele jaloezie te creëren voor het perfecte raam.

Perfect voor elke kamer  De verticale jaloezieën zijn geweldig elegant en zijn een praktische oplossing voor vochtige ruimten.

Speciale raamvormen  Luxaflex® kan perfect worden ontworpen voor gebogen vormen, brede vormen of elke andere denkbare vorm.  Oplossingen voor afwijkende ramen

Een moderne en klassieke stijl  Ons prachtige assortiment van kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties – van delicate transparante stoffen tot opvallende structuren – helpen u om het perfecte evenwicht te vinden tussen licht, privacy en stijl.

Handige en soepele bediening  U kunt onze prachtig ontworpen verticale jaloezieën bedienen met een eenvoudige roede. Voor het ultieme gemak is onze elektrische afstandsbediening of wandschakelaar de perfecte keuze wanneer u veel ramen heeft.

  • Deftige raambekleding
  • Perfecte lichtregulering
  • Brengt uw raamstijl tot uitdrukking

lux duette

Uniek ontwerp voor ramen  Duette® Shades sluiten lucht binnen het huis op. Op deze slimme manier wordt de hitte in de zomer geweerd en wordt de warmte in de winter vastgehouden. Zo geniet u het hele jaar door van optimaal comfort en bespaart u op uw energiekosten.

Prachtig licht en privacy voor elke kamer  Creëer precies de juiste lichtinval en mate van privacy voor elk vertrek, van slaapkamer tot woonkamer, met de exclusieve transparanties van de Duette® Shades. Deze zijn verkrijgbaar in schitterende ontwerpen die uw stijl aanvullen.

Verminder ongewenst geluid De Duette® Shades kunnen ook helpen de akoestiek van een kamer te verbeteren en de buitenwereld daar te houden waar die thuishoort: buiten.

lux plis

Ontworpen voor draai- en kiepramen  De Plissé Shades zijn speciaal ontworpen voor draai- en kiepdeuren en -ramen. Ze passen perfect in het raam- of deurkozijn zonder dat daar gaten in worden geboord. Zo garanderen wij een nette, stijlvolle afwerking.

Altijd stijlvol  De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé Shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting.

Thuis in elke kamer  De Plissé Shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl – van klassiek chic tot krachtig modern – en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

Past op vensters van elke vorm  De stijlvolle Plissé Shades passen op bijna elke raamvorm, van gebogen of ronde ramen tot zeer grote ramen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres. Perfect op maat gemaakt en geïnstalleerd door uw plaatselijke Luxaflex® showroom.

 

Dag & Nacht  Elke shade is uitgerust met twee stijlvolle geplooide stoffen om te zorgen voor maximale lichtregulering en privacy.

Speciale raamvormen  Luxaflex® kan perfect worden ontworpen voor gebogen vormen, brede vormen of elke andere denkbare vorm.

Privacy met uitzicht  Open uw shades vanaf de bovenkant of de onderkant voor het perfecte evenwicht tussen privacy en lichtregulering.

lux fac

Vakmanschap  Met kwaliteit vakmanschap in elk detail, kunt u genieten van uw uitzicht, moeiteloos het licht aan passen of gewoon de extra privacy creëren die u wilt.

Prachtig lichtregeling en privacy  Handgemaakte Facette® Shades geven zacht diffuus licht en zijn eenvoudig te open of te sluiten in volledig open of gesloten positie.

Kleuren  Hier zijn slechts enkele van de subtiele tonen die je kunt kiezen voor Facette® Shades – te gebruiken in klassiek tot eigentijdse stijl. Ga naar uw lokale Luxaflex® showroom om het volledige assortiment te bekijken.

Ontwerp  Ontworpen om te werken met kleine, middelgrote en grote ramen, bezoek uw lokale Luxaflex® showroom voor deskundig advies over de juiste Facette® Shades voor uw huis.

Makkelijk te openen en te sluiten   Bij de ontwikkeling van Facette® Shades zijn comfort en veiligheid bepalend bij de keuze van de bediening. Een sierlijke kettingbediening, of wellicht is een stangbediening de juiste keuze. Denkt u ook eens aan bediening d.m.v. een (batterij)motor. Comfortabel en veilig.

Voor u gemaakt  Ieder Luxaflex® product wordt afzonderlijk gemaakt op basis van uw unieke specificatie. In uw plaatselijke Luxaflex® showroom kunt u stoffen en afwerkingen kiezen die u mooi vindt, in combinatie met het bedieningssysteem van uw voorkeur. Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte.

Van begin tot aan een perfect resultaat  Samen met ons kunt u inspiratie opdoen voor uw kamer en kunt u kennismaken met de producten en materialen die u mooi vindt.

Bezoek aan huis  Uw Luxaflex® specialist inventariseert uw wensen, beoordeelt de lichtinval, meet en adviseert, zodat alles perfect past in uw huis.

Gegarandeerd vakmanschap  Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand. Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail.

Naadloze installatie  Ontspan en laat de professionals doen waar zij goed in zijn. En vergeet niet dat wij u onze garantie bieden.

lux roman

Persoonlijke touch  Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen stelt u de Luxaflex® Roman Shades samen volgens uw wensen.

Statement  Maak een echt stijlstatement met de onderscheidende Roman Shades stijlen in een weelderig kleurenpalet en met prachtige stoffen.

Privacy met uitzicht  Open uw Roman Shades vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy en licht

Maak het je eigen  Wij hebben een exclusief assortiment van prachtige stoffen, banden en afwerkingen met rijke texturen en luxe ontwerpen waardoor u uw Roman Shades kunt afstemmen op uw stijl – of u nu op zoek bent naar klassieke ontwerpen of de nieuwste trendy patronen en kleuren.

Privacy met uitzicht  Open uw shades vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy en licht. Wij noemen het “Top-Down/Bottom-Up”, maar het betekent eenvoudigweg dat u de lichtinval op een prachtig veelzijdige manier kunt reguleren.

Volledige lichtregulering  Of het nu gaat om een rustige, verduisterde slaapkamer of een frisse, ruimtelijke woonkamer: de Roman Shades hebben een superieure voering, in kleur gecoördineerde transparanties voor een veelzijdige, flexibele lichtregulering.