Luxaflex Horsystemen

logo luxOngestoord genieten van frisse lucht

is_1127_plissedeur_u_model_jpg__1300x520_q85_crop_subsampling-2_upscale

  • Bescherming tegen insecten
  • Houdt vliegen en muggen buiten, terwijl ventilatie mogelijk blijft.
  • Voor ieder raam of deur
  • Verkrijgbaar als vaste of oprolbare raamhor en als roldeur of plissé deur
  • Verschillende profiel- en gaaskleuren
  • Combineer insectenwering met bescherming tegen hooikoorts en geniet van frisse lucht!

 

lux classicRolhor   

Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

 

InzetrolhorLux inzet

Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

lux INZETHOR20SFEERInzethor

Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

 

Vaste horlux vastehor

Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Picture 051Plissé Hordeur

U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

 

Rolhordeurlux prestige

Een windvaste solide Rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

 

 

ral-kleuren-kaartProfielkleuren

Profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.

Voor u gemaaktimagesXMQ3JXR5

Ieder Luxaflex® product wordt afzonderlijk gemaakt op basis van uw unieke specificatie. In uw plaatselijke Luxaflex® showroom kunt u stoffen en afwerkingen kiezen die u mooi vindt, in combinatie met het bedieningssysteem van uw voorkeur. Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte.